avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolventii de Electromecanica sunt scutiti de impozit?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolventii de Electromecanica sunt scutiti de impozit?

Buna seara.

Sotul meu este absolvent al Facultatii de Inginerie, specializarea Electromecanica din 1996. Dupa terminarea facultatii, a facut master si doctorat.
Dupa terminarea facultatii a lucrat ca programator sau inginer software la diferite firme private. Intrebarea mea este: este scutit de impozit ( conform M.Oficial 575/2013) avand in vedere ca e absolvent al Electromecanica, dar in foaia matricola se observa cursuri de programare si informatica in fiecare an, iar el a lucrat de 17 ani doar ca programator software?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc anticipat de timpul acordat mie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 20 Septembrie 2013
Electromecanica nu intra in lista specializarilor prevazute in Ordinul nr.539/2013 pentru care se pot acorda scutiri de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 539/2013 doriacristina doriacristina Precizarile ANAF in legatura cu Ordinul 539/2013 (referitor la scutirea de impozit acordata programatorilor) spun, printre altele ca: c) angajatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cf ordin 539/2013 jeni123 jeni123 Buna ziua, Am absolvit ASE-Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune (CIG) in anul 2002, cu examen de licenta. Pe diploma de absolvire este ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozitului pe salariu CBogdanStefan CBogdanStefan Buna seara, Asa cum sugereaza si titlul , as dori sa aflu mai multe informatii privind eligibilitatea de a fi scutit de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)