avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Amplasare rulota
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Amplasare rulota

Buna ziua! Daca imi amplasez o rulota am nevoie de aprobari? Terenul este intravilan construibil. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru amplasare rulota BogdanGradinaru BogdanGradinaru Buna ziua! Pe un teren intravilan construibil amplasarea unei rulote in scopul utilizarii acesteia ca si locuinta, necesita avize sau autorizatii , gen ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container Sandorflo Sandorflo Bună ziua, Dețin un teren intravilan și doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container În lista de acte pentru obținerea ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)