avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sechestru - recuperare obligatii fiscale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sechestru - recuperare obligatii fiscale

Buna ziua,

Poate fi executata de catre FISC pentru recuperarea obligatiilor fiscale(raspunderi persoane fizice in solidar cu societatea a carei asociat unic si administrator sunt) o propritate personala daca aceasta se afla in acest moment ipotecata la banca (ratele la banca fiind achitate la zi ). Exista o hotarare judecatoreasca de atragere a raspunderii individuale .
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:20, 20 Septembrie 2013
Da, orice creditor al persoanei fizice poate executa orice bun din patrimoniul debitorului, indiferent daca este sau nu ipotecat in favoarea altui creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului atrasa solidar cu firma LaurTib LaurTib Sunt un administrator al unui srl cu asociat unic (tot in persoana mea). In urma cu 7 ani Fiscul a executat toate bunurile firmei. Firma nu a mai avut ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)
Fidejusiune vs. ipoteca | urgent maque maque Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Sunt administrator la un SRL aflat in insolventa. In urma cu 3 ani, am ... (vezi toată discuția)