avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de judecare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de judecare in lipsa

Buna seara,
V-as ruga sa-mi spuneti daca se mai poate solicita judecarea in lipsa a unui recurs daca s-a dat deja termen de judecata, si daca da, cu cit timp inainte de termenul fixat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 20:38, 20 Septembrie 2013
Daca solicitati judecarea in lipsa se poate.
Oricand se poate solicita, nu este instituit un termen, important este ca cererea de judecare in lipsa sa ajunga la dosar pana la termenul fixat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare si revizuire gogu2 gogu2 Va rog daca poate cineva sa imi raspunda. e noaptea mintii... am facut revizuire la fond si contestatie in anulare la recurs. si stupoare... ambele au termen ... (vezi toată discuția)
Cerere de judecata a recursului in lipsa mea ancaancuta ancaancuta sunt intr-un proces contencios administrativ in faza recurs la curtea de apel in data de 18 mai(((((( la primul termen nu m-am prezentat))))).As dori ca ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa Ristina Ristina Sunt in proces cu institutia mea - Fond, si mi s-a fixat procesul deja. Nu am primit citatie, la dosar nu exista decat documentele depuse de mine. Nu pot ... (vezi toată discuția)