avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Buna seara,


Mi-a fost suspendat permisul de conducere de catre un agent constatator in Bucuresti pentru neacordare prioritate pietoni, nu am semnat procesul verbal si i-am comunicat obiectiile mele.
M-am prezentat a doua zi la Brigada Rutiera pentru a afla daca se poate sa primesc procesul verbal si mi-au zis ca mi-l vor trimite prin posta in termenul legal.Doresc sa contest acest proces verbal la judecatorie, intrebarea mea catre dumneavoastra este daca-mi primesc contestatia fara procesul verbal in dosar?Am sunat la judecatoria sectorului in care mi-a fost ridicat permisul si doamna de la biroul de relatii cu clientii mi-a spus ca nu este neaparata nevoie de procesul verbal, ca in acest caz il vor cere ei de la Brigada Rutiera dar nu prea m-a convins.

Va multumesc !

In cererea de chemare in judecata, rugati Instanta sa puna in vedere paratei sa administreze toate probele care ve privesc si care se afla in posesia sa.
Plangere se depune impotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor in 15 zile de la comunicare, nu aveti cum sa formulati plangerea pana nu primiti PV.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni - plangere contraventionala bogdancovaci bogdancovaci Sa ma judec cu Politia Română??? ideea e in felul urmaritor... 15 zile dovada.... motivul \"neacordare prioritate la trecerea de pietoni\". Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Abuz - amendat pentru ca nu as fi acordat prioritate pietonilor cristisangeorz cristisangeorz La o trecere pt pietoni, in mun. Cluj-Napoca, am acordat prioritate pietonilor anagajati in traversare, dupa care am plecat; pe trecere nu ma era nici o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis matealecs85 matealecs85 Buna ziua, Am si eu o nelamurire/ intrebare. In cursul zilei de azi mergeam cu autovehicolul pe bld Timisoara dinspre intersectia cu strada Moinesti spre ... (vezi toată discuția)