avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Va salut cu stima si va rog sa imi spuneti daca mai exista ceva posibilitati sa inmatriculam masinile fara plata timbrului de mediu?Am facut actul de partaj in data de 30 iulie,insa prin 5 august s-a abrogat articolul din lege care imi permitea sa inmatriculez masina fara taxa.alt posibilitati mai avem?
p.s. nu ar fi fost normal ca ,daca la data cand am facut actul de partaj exista legea respectiva,sa pot inmatricula masina chiar si acum fara plata?mdaa....Roamnie,dulce Romanie.....#-o

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto prin partaj facut in 1 august 2013 Danyel1987 Danyel1987 am cumparat o masina in 30 iulie2013 am facut partajul pe 1 august2013am facut programarea la rar tot pe 1 august am si bonu de ordine cu data de 1 august insa ... (vezi toată discuția)
Partaj danyboyro1971 danyboyro1971 am si eu o intrebare pentru cine poate sa ma ajute am facut si eu acel dosar de partaj auto pentru a inmatricula masina fara plata timbrului de mediu dar mie ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu (auto) vs. partaj vidoqc vidoqc Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ! Partaj voluntar, facut de un ... (vezi toată discuția)