avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dosar de bursa sociala elev ciclul gimnazial
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dosar de bursa sociala elev ciclul gimnazial

Buna dimineata

As dori sa stiu, daca e suficient ca parintii ce declara ca nu au niciun venit in afara de alocatia copilului sa ataseze o adeverinta de la circa financiara.(multi lucreaza la negru)
De asemenea , daca trebuie adeverinta de la circa financiara pentru fiecare parinte.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 09:08, 21 Septembrie 2013
De regula, pentru membrii majori ai familiei solicitantului bursei care nu realizează venituri de niciun fel, se va prezenta declaraţie notarială care să specifice acest lucru. Doar daca vi se solicita in mod expres solicitati si certificat fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar locuinta sociala simona_M07 simona_M07 Buna seara, Cine ma poate ajuta cu niste delatii referitoare la conditiile in care se acorda locuintele sociale? Am gasit lista documentelor necesare, dar ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Alocația complementară de stat Catalin Udrea Catalin Udrea Buna Seara, as dori o lămurire cu privire la legea de acordare a alocației complementare. Sora mea lucrează legal în Italia de mai multi ani și ea nu mai ... (vezi toată discuția)