Buna ziua,
Am un Opel din 2006 si vreau sa-l vand fiului meu.
Poate cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac in calitate de vanzator si ce trebuie sa faca fiul meu in calitate de comparator (ma refer la acte, avize, taxe, etc.)?
Multumesc.
indicat ar fi sa ramaneti cu ea pe numele dumneavoastra el sa va plateasca suma care o cereti si sa plateasca taxele anuale asta daca vrea sa evite taxa pe timbru de mediu care e destul de mare tinand cont ca opel-ul este din 2006 si banuiesc ca e euro 3 / 4
In primul rand interesati-va cat este timbrul de mediu,sunt multe siteu-uri,google va ajuta,apoi daca chiar vreti sa-l vindeti cu acte,act de vanzare cumparare,apoi el merge la RAR face o identificare,mergeti la un birou de facut dosare pentru asa ceva,acolo se complecteaza toate cele necesare politiei,pe urma scoateti numerele,scoateti masina de la impozit de pe numele d.voastra si-l treceti pe numele fiului
Eu zic intai sa va interesati daca se merita,pentru ca s-au scumpit asigurarile foarte mult,mai este si timbrul cu cheltuieli de inscriere,si daca fiul este tanar s-ar putea sa plateasca dublul cat platiti d.voastra,faceti un contract de comodat,ca doar sunteti si membru de familie nu vor fi probleme in viitor cu masina
Rca pe alt nume
Vlad-P
Buna seara, aceasta problema este una destul de comuna in randul tinerilor si as vrea sa gasesc o rezolvare cat de cat convenabila.
Este vorba despre polita ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
freeanifer
Am achizitionat in anul 2006 o masina. Pe atunci nu se platea taxa de mediu.
As vrea sa stiu daca acum cind am intentia sa o vind este drept sa platesc ... (vezi toată discuția)