avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am achizitionat in anul 2006 o masina. Pe atunci nu se platea taxa de mediu.
As vrea sa stiu daca acum cind am intentia sa o vind este drept sa platesc aceasta taxa. Ar trebui sa ma supun unei legi care nu era valabila in momentul achizitionarii autoturismului.
(Poate stie cineva unde se poate afla exact valoarea acestei taxe)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 11:26, 16 Iulie 2014
va trebui sa plateasca cumparatorul timbrul de mediu. Acesta il puteti calcula utilizand calculatorul de pe situl ANAF, sau pe google scriind calculator timbru de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc timbru de mediu ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In luma noiembrie 2009, un prieten de-al meu a cumparat din Germania un autoturism marca ... (vezi toată discuția)
Aplicare og9/2013 , hg88/20013-taxa timbu de mediu POP GAROFITA POP GAROFITA Supun spre dezbatere aplicarea legii.ORDONANTA DE URGENTA 9/2013 Vigoare Emitent: Guvern Domenii: Autoturisme M.O. 119/2013 Ordonanta de urgenta privind ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu radiush radiush Detin un autoturism cu prima inmatriculare in 07.2006. Achizitionat si inmatriculat de mine la data 06.2011 fara plata unei taxe de inmatriculare. Doresc sa ... (vezi toată discuția)