avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs deteriorat ce nu doreste a fi schimbat de catre ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs deteriorat ce nu doreste a fi schimbat de catre vanzator

Buna ziua. Am dat la "CURATATORIE" un covor de matase iar in momentul in care m-am dus sa il ridic mi s-a precizat ca este deteriorat astfel incat el nu mai poate fi folosit drept pentru care i-am cerut administratorului sa imi restituie banii de pe acest produs mai putin uzura lui acesta refuzand sa plateasca . Ce pot sa fac?
Precizez ca nu mi s-a dat bon fiscal ci doar bonul de comanda.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 11:58, 22 Septembrie 2013
1.dacă ați achitat vreo sumă de bani, trebuie să aveți bonul de casă;
2.dvs., ați vorbit cu responsabilul precum că . . ., dar NU aveți nicio dovadă în acest sens.Ar trebui să-i depuneți în scris o plângere (în 2 ex., solicitați înregistrarea lor și opriți un exemplar, dacă nu vă acceptă, menționați acest fapt pe acea plângere) și formulați o sesizare și o înregistrați la Comisariatul Județean pt. Protecția Consumatorului, anexând în copie xerox probele (și păstrați bonul original +un exemplar înregistrat al plângeri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru favorizarea infractorului ! adonis33 adonis33 Am cumparat fara sa stiu un vehicul gajat. Vanzatorului i-am facut plangere penala pentru inselaciune. In urma acestei plangeri procurorul a dat ... (vezi toată discuția)
Restituire haina deteriorata la curatare din cauza proastei calitati ContSters179581 ContSters179581 buna seara. acum aprox 24 zile mi-am cumparat un costum (sacou + fusta) brand romanesc cunoscut, special pentru o ocazie. l-am imbracat. sacoul fiind alb doar ... (vezi toată discuția)