avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz din partea directorului pentru program redus de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz din partea directorului pentru program redus de munca la o gravida

Acum o saptamana am facut cerere si am obtinut o adeverinta de la medicul de familie,conform legii OUG 96/2003 pentru a-mi reduce programul de munca de la 8 ore la 6 ore..pe motive de sanatate...tot de o saptamana directorul mi-a transmis ca are nevoie de aprobarea de mai sus,avand in vedere ca nu este el cel care ia decizii la nivel inalt,si ma amana zilnic...ce ma sfatuti sa fac din punct de vedere legislativ?Va multumesc1
Cel mai recent răspuns: ioana_d2008 , utilizator 18:54, 21 Septembrie 2013
1. Luati legatura cu ITM si faceti o sesizare.

2. Se va face o verificare a sesizarii dvs. si veti primi un raspuns in scris cu cele constatate si masurile luate.
Va multumesc! Cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de lucru din motive medicale în cazul femeilor însărcinate. este suficient concediul medical cod 10 acordat de medicul de familie sau este nevoie și de alte documente? dandal dandal Sunt insarcinata in 15 saptamani, cand am aflat de existenta sarcinii, mi-am informat angajatorul prin prezentarea unei adeverinte eliberata de medicul de ... (vezi toată discuția)
Gravida, functionar public debutant, oug 96/2003 bettybetty29 bettybetty29 Sunt functionar public debutant, insarcinata in 10 saptamani. Urmeaza sa instiintez in scris institutia ca sunt gravida si sa cer reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. În baza cărei legi trebuie angajatorul sa ... Leea91 Leea91 Bună dimineața. În baza cărei legi trebuie angajatorul sa reducă programul de lucru al gravidei? Am dus la munca adeverinta de la dr ginecolog, scrie ca ... (vezi toată discuția)