Am un vecin care imi blocheaza mereu poarta cu masinile lui;am incercat sa ma inteleg cu el, dar este agresiv, chiar violent; am facut reclamatie la politie, iar politia mi-a cerut martori;eu am doar fotografii facute in fata portii mele
Pot face o noua reclamatie pe baza acestora?
1.legile actuale sunt făcute în marea majoritate NU de juriștii parlamentari ci de cu totul alte profesii și potrivit ”priceperii și scopului lor” și la presiunea U.E.Așa fiind, cei certați cu bunul simț, cu Legea, sunt apărați tocmai potrivit legilor în vigoare.România, are niște legi dar aceste legi sunt interpretate de cei abilitați în a le aplica potrivit . . . lor, unii sunt mai ”sărmani” în gândire, alții găsesc modalități de aplicare cât se poate de corecte, câțiva mai exagerează ori, sunt pe lângă.De aceea s-a ajuns unde ne aflăm noi azi;
2.Da, ar fi indicat a proba noua reclamație (”noua” reclamație o faceți pe noi evenimente, pe noi probe și în alt timp) pe baza dovezilor cu acele fotografii, mai mult, poate dețineți și originalul pe hardul aparatului foto, loc unde, cele moderne au înregistrată ziua, ora, secunda etc etc a fotografierii.Ar fi bine să apară acest aspect pe fotografie ;
3.dacă dispuneți de un telefon mai performant, ar fi bine a filma evenimentul cu sonor, și a preciza dvs., că filmați în ziua, ora, minutul (chiar dacă are din construcție acea opțiune) blocarea accesului intrării în proprietatea dvs. de către autovehiculele marca, culoarea, nr., a-l descărca și face o copie pe un CD și a preciza în reclamație că, alăturat depuneți și proba video-audio din ziua . . . Înregistrați plângerea în 2 exemplare și păstrați unul;
4.mai există pe ici, pe colo, câte un funcționar al statului care nu are chef de muncă și atunci, invocă tot felul de . . .
In principiu , daca va referiti la poarta pentru masina, nu are voie sa blocheze accesul . Puteti suna la Primaria de sector sa vina sa ridice masina . Insa, daca spuneti ca este agresiv, probabil ca situatia va degenera. Cel mai bine, este sa incercati sa stabiliti un dialog , sa insistati , pentru ca doar daca va dori sa coopereze , sa inteleaga ca va deranjeaza , ca nu puteti iesi/intra cu masina in curte , veti putea rezolva conflictul. Chiar daca va fi amendat , acest lucru nu-l va impiedica sa faca la fel , si mai indarjit.