avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ceata totala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ceata totala

Am un dosar aflat pe rolul JUDECATORIEI , sectia penala , in calitate de petent Fond -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantei procurorului de netrimitere in judecata ( art. 278 ind.1 C.p.p.) Este vorba in fapt de violarea corespondentei de catre o anumita persoana . In 28.11.2008 a fost prima infatisare , faptuitorul amana , pe motivul ca nu i s-a comunicat . Se da ca data 22.01 2009 , iar se amana , pentru lipsa aparare faptuitor. Termen-19.02. Faptuitorul este absent , iar procurorul de la Parchet amana , pe motiv ca nu avem la dosar copie dupa rezolutia procurorului , desi in dosar exista si separat in dosarul de la parchet rezolutia. Asadar , la data de 26.03 , cand am o alta infatisare ce trebuie sa adaug la dosar? Multumesc . Dar absenta faptuitorului fara motive , nu spune nimic?
#-o
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 20:05, 24 Martie 2009
Potrivit art. 242 pct. 2 din Codul de procedura civila, instanta "va suspenda judecata cauzei daca nici una din parti nu se infatiseaza la strigarea pricinii", judecata avand totusi loc, in cazul in care una din parti a cerut in scris judecarea in lipsa.
Multumesc pentru raspuns , dar vroiam sa stiu daca mai pun la dosar o copie dupa rezolutia prim-procurorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanari, amanari ietam ietam Hristos a inviat! Am o cauza penala pe rol , respectiv plangere impotriva rezolutiei sau ordonantei de netrimitere in judecata ( art.278ind.1 C.p.p.) -primul ... (vezi toată discuția)
Lipsa procedura in dosar ce are ca obiect plangerea impotriva rez procurorului desirelia75 desirelia75 este posibila amanarea cauzei ptr lipsa procedura intr-un dosar penal ce are ca obiect -plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)