Am un dosar aflat pe rolul JUDECATORIEI , sectia penala , in calitate de petent Fond -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantei procurorului de netrimitere in judecata ( art. 278 ind.1 C.p.p.) Este vorba in fapt de violarea corespondentei de catre o anumita persoana . In 28.11.2008 a fost prima infatisare , faptuitorul amana , pe motivul ca nu i s-a comunicat . Se da ca data 22.01 2009 , iar se amana , pentru lipsa aparare faptuitor. Termen-19.02. Faptuitorul este absent , iar procurorul de la Parchet amana , pe motiv ca nu avem la dosar copie dupa rezolutia procurorului , desi in dosar exista si separat in dosarul de la parchet rezolutia. Asadar , la data de 26.03 , cand am o alta infatisare ce trebuie sa adaug la dosar? Multumesc . Dar absenta faptuitorului fara motive , nu spune nimic?
#-o
Potrivit art. 242 pct. 2 din Codul de procedura civila, instanta "va suspenda judecata cauzei daca nici una din parti nu se infatiseaza la strigarea pricinii", judecata avand totusi loc, in cazul in care una din parti a cerut in scris judecarea in lipsa.
Multumesc pentru raspuns , dar vroiam sa stiu daca mai pun la dosar o copie dupa rezolutia prim-procurorului .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Amanari, amanari
ietam
Hristos a inviat!
Am o cauza penala pe rol , respectiv plangere impotriva rezolutiei sau ordonantei de netrimitere in judecata ( art.278ind.1 C.p.p.)
-primul ... (vezi toată discuția)