avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura prealabila- anularea cererii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura prealabila- anularea cererii

Am depus o contestatie la executare in iulie 2013. Vad publicat pe site ca Instanta a anulat cererea pentru neindeplinirea procedurii prealabile prevazuta de noul cod de procedura civila.
Trebuie sa fac cerere prin executor judecatoresc catre creditor sa conciliem? Eu stiu ca fac punere in intarziere, dar in contestatie la executare, unde poate cer si o suspendare de executare si sunt tinuta de termenul de 15 zile, cum sa fac procedura prealabila?
Cel mai recent răspuns: victoriada , utilizator 23:29, 22 Septembrie 2013
V-ati prezentat la vreun termen ?!
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2013
quiras, utilizator
nu, nu am fost citati!!!!!!!, s-a dat termen 17 si 18 sept. deci o zi dupa alta si atat. Deci in camera de consliliu, ca verificare prealabila.
si, mai frumos ca neindeplinirea unei proceduri prealabile poate fi invocata doar de parat, asa scrie la art. 193.

Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii - cerere introdusa cf ncpc Irina S. Irina S. Inainte de introducerea cererii de chemare in judecata avand ca obiect pretentii ( suma de bani neplatita conform unui contract de inchiriere. Ordonanta de ... (vezi toată discuția)
Sedinta informare mediere ancaf27 ancaf27 Care sunt consecintele neprezentarii la sedinta de informare privind medierea, pentru parat? (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata - lipsa somatie, consecinte MARY081968 MARY081968 Buna ziua, Va rog, daca poate sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: - am depus la Judecatorie o cerere cu privire la recuperarea unui debit, de la ... (vezi toată discuția)