avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Antrenarea raspunderii penale a unui fost ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Antrenarea raspunderii penale a unui fost administrator al unui SRL intrat in faliment

Buna ziua,
Fostul administrator al unui SRL, a creat un prejudiciu SRL-ului meu, in baza unui contract de vanzare cumparare, in sensul ca, in virtutea colaborarii bune din anii anteriori, i-am vandut marfa in valoare foarte mare, iar el nu a mai platit. Raspunderea lui contractuala nu mai exista, pentru ca intre timp, a vandut SRL-ul unui alt actionar iar firma a intrat in faliment, astfel incat nu mai pot recupera niciodata prejudiciul produs de primul administrator. In aceste conditii, as dori sa-mi spuna cineva ce mai pot face si de asemenea, daca este posibila antrenarea raspunderii penale a primului administrator si daca da, pentru ce infractiune.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prejudiciu din raporturi de munca Monica H. Monica H. Buna ziua, Speta mea e cam asa: Am avut angajat un grafician care peparcursul a 5 luni a realizat grafica (peste 100 imagini) pentru mai multe carti. ... (vezi toată discuția)
Poate sa raspunda banca ??? Florin111 Florin111 In speta o firma care a intrat in faliment imi datoreaza bani urmeaza sa ma inscriu la masa credala.Problema este ca trei bilete la ordin au fost neonorate la ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu de la administrator si actionarii giuseppe07 giuseppe07 Cum pot sa imi recuperez un prejudiciu financiar de la adminstratorul si actionarii care au produs prejudiciul.? Actionarii firmei X au vindut partile ... (vezi toată discuția)