avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata minima obligatorie a contractului de munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata minima obligatorie a contractului de munca in schimbul unui curs gratuit

una ziua! cum se poate realiza dpdv juridic urmatorul lucru:

un angajator dintr-o tara straina are nevoie de angajati romani.
este interesat ca acestia sa ramana angajati minim 2 ani, dar nu poate plati decat salariul minim, in schimb angajatii au posibilitatea sa-si mareasca salariu avansand in functii.
este dispus sa plateasca cursurile de limba straina pt angajatii romani (deci viitori angajati nu platesc cursurile)cursuri organizate de un ONG
in Romania

intrebare: cum poate angajatorul sa se asigure (legislatia din tara lui nu-i permite) ca-si va pastra angajatii minim 2 ani si ca ei odata cunoscatori ai limbii nu vor cauta joburi in alta parte.
Cel mai recent răspuns: quiras , utilizator 21:56, 24 Septembrie 2013
Ar fi posibil introducerea in CIM a unei clauze ca angajatul sa nu presteze aceeasi activitate o anumita perioada de timp ! Asa numita clauza de neconcurenta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza formare profesionala tirsecristian tirsecristian buna ziua as vrea sa stiu si eu, va rog, daca in contractul individual de munca nu este stipulata nici o clauza de formare profesionala dar este stipulata in ... (vezi toată discuția)
Anexa la contractul de munca pentru obligativitate de 2 ani xamalinda xamalinda Buna ziua, Sotul meu in decembrie a optat pentru un alt post la locul lui de munca,unde a avut interviu si l-au acceptat. I-au facut un training de 2 ... (vezi toată discuția)
Program de trainee anisu anisu Buna ziua, anumite companii au implementat programe de trainee pentru studenti/ proaspat absolventi. Am cateva intrebari legate de configuratia d.p.d.v. ... (vezi toată discuția)