avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare sediu asociatie de vanatoare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare sediu asociatie de vanatoare

Buna ziua, va rog sa imi spuneti care sunt pasii care tr urmati pentru AVIZAREA sediului unei asociatii de vanatoare ; exista toate actele , numai ca se doreste schimbarea sediului .si avizarea acestuia .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sediu secundar alexa0205 alexa0205 buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde trebuie inregistrat un sediu secundar ptr un ONG; mentionez ca acest sediu secundar se doreste a fi in alt judet decat ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare sediu, cesiune de parti sociale si modificare asociati pt un srl mmf mmf Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pentru inregistrarea in registrul comertului a mentiunilor cu privire la schimbarea sediului, la cesiunea partilor ... (vezi toată discuția)
Posibile probleme la cedare srl datorii mici? marycompany2000 marycompany2000 Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri. Am un SRL care nu mai are activitate de 3 ani, cu datorii mici la stat (aprox 900 ron) si fara datorii la ... (vezi toată discuția)