avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Pina la ce virsta se retine pensie alimentara, daca copilul urmeaza o forma de invatamint ?
Pensia de intretinere poate fi acordata pana la implinirea varstei de 26 de ani , daca respectiva persoana urmeaza o forma de invatamant (facultate , masterat , doctorat , nu are relevanta forma acesteia ) si face dovada ca este "in nevoie".(nu presteaza o munca remunerata...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere ContSters92721 ContSters92721 Pensia de intretinere se plateste pana la varsta de 26 ani cand copilul urmeaza cursurile unei facultati la zi.Am citit aici ca instantele au acordat pensie de ... (vezi toată discuția)
Pina cind se plateste pensia de intretinera(pensia alimentara)? valeriamogos valeriamogos sotul meu are de platit pensie alimentara, conform instantei judecatoresti, pina la terminarea studiilor dar nu mai mult de virsta de 25 ani. Ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Fiul meu are 19 ani si anul acesta da bacalaureatul.Daca ia bac-ul si merge mai departe la o facultate voi continua sa-i platesc pensie de intretinere pana la ... (vezi toată discuția)