avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furtul unui bun din custodie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furtul unui bun din custodie

Buna ziua, am urmatoarea intrebare: societatea noastra face parte dintr-o companie multinationala. De la firma mama ne-au fost trimise in custodie . spre folosinta, anumite bunuri. Unul din angajati a furat din acestea, si le-a vandut. A fost trimis in judecata si urmeaza sa avem termen. Noi ne-am constituit parte civila cu contravaloarea bunurilor respective, pentru care exista facturi de achizitie (facute pe firma mama, precum si scrisoare CMR si factura proforma prin care a ajuns bunurile la noi. Mai exista de asemenea si un proces verbal de dare in custodie.
Noi am procedat corect constituindu-ne parte civila? Putem sa recuperam asadar contravaloarea acelor bunuri? Sau doar firma mama ar putea...Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 16:27, 23 Septembrie 2013
am inteles si va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare plangere penala Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Societatii la care lucrez i s-a spart un depozit si s-au furat produse. Agentul, cand a facut plangerea, la o prima vedere, a declarat ca ii ... (vezi toată discuția)
Deschidere proces recuperare prejudiciu caut avocat mevyo10 mevyo10 Am achiziționat din Anglia un Jacuzzi prin o firma de curierat din Suceava .Am plătit factura pentru acesta și transport. Am fost păcălit ca acest jacuzzi ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind o plangere penala pentru lovire si alte violente, distrugere. Gabriel77 Gabriel77 Pe scurt pentru a fi explicit in fata sediului firmei unde sunt asociat, asociatul meu si mama acestuia a fost agresat fizic si verbal de catre o persoana ... (vezi toată discuția)