avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema majora cu proprietarul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema majora cu proprietarul

O cunostinta a stat cu chirie intr-o camera, fara ca sa semneze vreun contract( deci, nedeclarat la fisc), a platit pentru trei luni in avans plus o garantie. Dupa o luna, chiriasul a plecat intr-o calatorie de afaceri si a lasat obiectele de valoare in acel apartament(camera).Dupa 3 saptamani s-a intors sa-si recupereze bunurile de valoare, dar...surpriza!!!!...proprietarul a schimbat yala si nu i-a dat voie sa intre. Chiriasul a sunat proprietarul cum ca are nevoie de bunurile personale, dar ...alta surpriza... proprietarul spune ca nu a lasat nimic acolo, a plecat cu tot ce a avut.Spune-ti-mi va rog , cum sa procedeze aceasta persoana sa-si poata recupera bunurile de valoare, neavand nici un document cum ca a locuit acolo. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:17, 23 Septembrie 2013
Faceti reclamatie la politie, urgent!

Pana la urma unde a stat /dormit chiriasul cand s-a intors?
Omul s-a cazat ca in padure. A „vorbit” cu lupul ca asa si asa, a platit avans 3 luni avans + garantie (asa da gandire) si cand s-a intors, a mai gasit numai lupul, padurea disparuse.
Unde nu-i cap, vai de picioare zice un proverb romanesc.
S-a mai spus: sa mearga la politie sa reclame totul. Este posibil ca proprietarul sa mai fi facut asemenea ispravi si atunci e alta poveste, sau sa fie la prima abatere, dar se va mai feri sa o faca pe a doua... ca stiti faza cu ulciorul. Nu am sa inteleg niciodata de ce unii oameni sunt atat de naivi! Chestiunea este ca din toate acestea invatam, adica acumulam experienta si nu o sa mai facem la fel. Daca cunostinta dvs. v-a continua sa faca la fel, se cheama prostie , sau luati-o cum vreti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul solicita reparatii dupa 3 luni de la desfiintarea contractului Ionutbog Ionutbog In luna septembrie 2013 am incheiat un contract de inchiriere (facut de mana si nedeclarat la fisc) pt un ap. cu o camera pe o perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias Apafoc Apafoc Buna ziua, am urmatoarea problema: Se inchiriaza cu \\\\"contract de mana\\\\" o garsoniera, nedeclarat la fisc; totul decurge ireprosabil chiriasul plateste ... (vezi toată discuția)