Buna,
Am gasit pe internet o oferta la o firma de gazduire online, oferta era doar pentru doua servicii online adica pentru gazduire web si gazduire radio. Eu am profitat si mi-am facut trei conturi (eu, mama si soramea). Oferta era doar pentru o luna de zile asa cum scria intr-un articol dar eu am comandat trei servicii adica server radio pentru 6 luni de zile pentru care am platit doar 0.01euro (la oferta).
Am platit 1 cent pentru un serviciu pentru 6 luni de zile, la factura primita atat scria si atat am platit.
Dupa ce am comandat am trimis mesaj sa imi activeze serviciile si primesc urmatorul mesaj: " Chiar nu intelegem ce e cu agitatia asta pe dvs. ati comandat 1 serviciu pentru 6 lunii codul promotional se plica la prima luna gratuit deci luna viitoare in data de 23 veti avea de platit 119.94 Euro."
Daca eu am primit factura si la pret scria -119.94 Euro (€0.01 EUR Price Override One Time Discount €-119.93 EUR) si am platit suma de 1cent de ce sa mai platesc?
Si dupa alte cateva replici primesc: " Si altadata daca incercati sa mai faceti mici smecherii sa inselati vom raporta ip`ul dvs sa fie banat de catre toate sitemele de facturare."
Eu am platit factura, am primit serviciul dar a fost in asteptare. Daca ei au gresit si nu isi asuma greseala aceasta ce pot sa fac? Ei in loc sa ofere un cupon pentru o luna au oferit un cupon pentru orice perioada/nedeterminata.
Pot sa fac ceva, legal?
Dupa cum chiar dvs ati mentionat, furnizorul a scris "(€0.01 EUR Price Override One Time Discount €-119.93 EUR)" ceea ce inseamna ca doar o luna aveti discountul de 119 euro , in rest veti plati suma aratat in oferta de 119 euro/luna comandata....Daca nu sunteti lamurit puteti formula o plangere la Comisariatul Regional de Protectie a consumatorilor...
Toata valoarea de 119.94 este pentru sase luni, deci eu am platit doar 1 cent din suma respectiva.
Nu stiu daca e voie cu imagini dar uitati o parte din factura, am sters datele mele si furnizorul. [ link extern ]
Anulare comanda online
slro
Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)