avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie prin posta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie prin posta

astazi am fost la itm pt neinregistrarea demisiei si mi s-a sugerat sa trimit cererea de demisie prin posta cu confirmare de primire..pot face o alta cerere de demisie cu o alta data si fara preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 24 Septembrie 2013
Demisia fara preaviz opereaza in momentul in care angajatorul nu-0si indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.

Se poate trimite cererea de demisie prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie alcida20 alcida20 buna seara, am si eu o intrebare: in cazul in care iti dai demisia si seful nu o accepta, ce e de facut? cate zile e preavizul si ce se intampla daca nu poti ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata RadoiS RadoiS Buna ziua. Am un var angajat la o firma de aparate de cafea, iar conditiile de munca nu sunt asa cum au fost stabilite la semnarea contractului si doreste ... (vezi toată discuția)
Demisia ioanaep ioanaep Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Vreau sa-mi dau demisia dar angajatorul nu vrea inca sa-mi desfaca contractul de munca. Motivul pentru care am cerut ... (vezi toată discuția)