avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Predare incasari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Predare incasari

Buna ziua ! Sunt agent asigurari cu retinere la sursa10 % si din restul de 6 % deduc cheltuielile. Brokerul de asigurari imi cere mai nou sa emit factura la predarea borderourilor de incasari dar nu stiu in ce consta acest lucru. Pot sa-mi deduc cheltuielile in continuare sau imi opreste direct 16 %. Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui sa procedez si cum ma inregistrez in contabilitate (pe care o tin in partida simpla) cu aceste facturi .Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: camellia_camy , utilizator 14:16, 26 Septembrie 2013
Cred ca nu m-am facut prea bine inteleasa,incerc sa ma explic : predarea incasarilor o faceam pana acum pe baza de borderou,acum brokerul doreste sa emit factura .Puteti sa-mi spuneti ce fel ar trebui completata aceasta factura ? Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii, formulare care trebuiesc depuse de un pfa, caen 6622 Cami_G Cami_G Sunt PFA in activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari (CAEN 6622), lucrez pe baza unui contract de mandat incheiat cu un broker de asigurari. Punctul ... (vezi toată discuția)
Borderou plata arenda in natura - rjip gina.lucia gina.lucia Buna seara si LA MULTI ANI! Stie cineva cum se trece in Registrul Jurnal de Incasari si Plati un Borderou cu plata in NATURA? Pot sa il trec la PLATI ... (vezi toată discuția)
Pfa agent asigurari corneliao corneliao Anul trecut am fost colaborator la un broker de asigurare dar nu am avut incasari mari. anul acesta pt a continua sa fac asigurari trebuie sa fiu PFA? si daca ... (vezi toată discuția)