avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SHIMBARE DE NUME
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SHIMBARE DE NUME

va rog sa-mi spuneti daca sunt in proces cu o firma la care am lucrat si nu mi-a incheiat cartea de munca cind trebuia ,acum la al doilea termen a trimis scris ca si-a shimbat denumirea ;administratorul si adresa va rog sa-mi spuneti cu cine ma judec acum cu vechea firma sau cu actuala firma care am aflat ca este insolventa. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 11:33, 24 Martie 2009
Vechea si actuala sunt una si aceeasi persoane juridica. Va judecati cu aceeasi persoana juridica. Au comunicat noul sediu pentru a fi citati legal. Daca s-a ridicat dreptul de administrare de catre instanta, in cadrul procedurii de insolventa, atunci fostul administrator nu mai poate reprezenta legal societatea in proces. Va trebui citat si lichidatorul.

p.s. Nu mai postati acelasi mesaj in mod repetat, acest lucru este interzis de regulamentul forumului.
Va multumesc pentru raspuns ,dar odata cu schimbarea denumirii si-a schimbat si administratorul judiciar ,nu au comunicat ei sediul ma-m interesat la camera de comert eu, si am comunicat avocatei pe care o am si dumneaei mi-a spus ca citeaza noua firma dar nu spune ca este insolventa este corect asa va rog sa-mi spuneti ca am termenul pe 27.03.2009
De ce va verificati avocatul? Daca dumneaiei a decis sa faca asta, inseamna ca are un motiv intemeiat. PRobabil nu vrea sa intarzie procesul. Nu stiu insa daca dumneavoastra mai sunteti in termen sa va inscrieti creanta in tabloul creditorilor din cadrul procedurii de faliment. Ar trebui sa verificati asta. Luai legatura cu lichidatorul si vedeti in ce stadiul este procesul. S-ar putea sa obtineti o hotarare impotriva acelei firme, dar sa nu o puteti folosi, pentru ca nu va mai puteti inscrie creanta la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ma inscriu la masa credala? glo glo am avut un proces cu un debitor. si anume am solicitat deschiderea procedurii de insolventa.fiind mai multe cauze cu acelasi debitor judecatorul lea conexat. ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen sau obtinere hotarare definitva? DraghiciAlin DraghiciAlin Buna ziua , o firma ce are datorii in valoare de 10 000 de lei se afla in insolventa , nu pot sa stiu daca firma noastra a fost contacta in vederea inscrierii ... (vezi toată discuția)