avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestul preventiv!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestul preventiv!

As dori sa aflu care sunt infractiunile pt care se dispune arestarea preventiva, care este temeiul legal, si unde as putea sa aflu mai multe despre acest lucru care ma intereseaza cu mare intensitate!
Va multumesc!
nu este nicio modificare. DAca citeati mai atent si urmatorul mesaj (dupa brom) probabil realizati si dvs
dorians a scris:

nu este nicio modificare. DAca citeati mai atent si urmatorul mesaj (dupa brom) probabil realizati si dvs


Scuzele mele si felicitari pentru catelul din avatar. Am citit si mesajul urmator celui citat de mine, mesaj care va apartine, insa nu am inteles bine daca prin raspunsul dumneavoatra adresati o intrebare sau urmariti sa corectati erorile din mesajul anterior. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatul de arestare preventiva roxanafey roxanafey ce faci atunci cand masura arestarii preventive se sustine pe litera f art 148 cod procedura penala si procurorii nu probeaza aceasta masura cu nimic si totusi ... (vezi toată discuția)
Arest pentru cec-uri fara acoperire Nafets Nafets Intr-un topic din forum m-am bagat si eu intr-o discutie si de fapt imi dau seama ca e de fapt subiect separat. In ce situatii se recurge la arestare ... (vezi toată discuția)
Ma poate retine preventiv? nikolos nikolos Dosarul unui accident privind art 178 alin 2 si 184 alin 2 si 4 cp cu 5 plangeri pe parte civila va ajunge la procuror unde voi fii chemat cu avocatul pt ... (vezi toată discuția)