avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere apartament de la o firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere apartament de la o firma

Am tot cautat pe forum acest topic insa nu am gasit nimic. As dori sa inchiriez un apartament de la o firma. Profilul firmei este unul de vanzari bauturi carbogazoase. Ce ar trebui sa fac si de ce ar trebui sa ma feresc? Dupa incheierea contractului de inchiriere, as dori de asemenea sa imi fac flotant pe adresa respecativa.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: RaduB123 , utilizator 15:32, 24 Septembrie 2013
Pentru siguranta, recomandat este sa semnati un contract de inchiriere in care sa fie prevazut pretul inchirierii, durata, descrierea imobilului, drepturile si obligatiile ce va revin etc.
Recomand sa solicitati factura pentru plata fiecarei transe de chirie (in mod normal factura se intocmeste) iar platile sa le efectuati prin banca iar in cazul in care alegeti varianta platii cu numerar, sa solicitti si sa primit bonul fiscal.
De asemenea, este bine ca orice cheltuiala pe care v-o solicita proprietarul sa fie justificata de documente prezentate in copie.
Am inteles ca firma ar trebui sa aiba in profil inchirieri spatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-neplatitor de tva tra65 tra65 Buna seara, Am un PFA, neplatitor de TVA, as dori sa stiu daca pot deduce urmatoarele tipuri de cheltuieli: 1. Inchiriere apartament in UK, pentru ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale la asociatia de proprietari Almaris Almaris As dori sa va intreb daca la asociatia de proprietari se pot justifica cheltuieli doar pe baza bonului fiscal sau este strict necesara si solicitarea facturii? ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez ch de protocol care contine si bauturi alcoolice? nicoletaburuiana nicoletaburuiana buna ziua, Am urmatoarea situatie: directorul a fost in oras cu directorii din celelalte orase si pe langa mancare au consumat si bauturi alcoolice. La final ... (vezi toată discuția)