avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselaciune sau pacalit[ci]???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselaciune sau pacalit[ci]???

in anul 2007 am imprumutat-o pe matusa mea cu suma de 3000 euro,pt rezv unor probleme cu un alt nepot..banii i-am dat sub forma de imprumut dar fara nici o hartie la mana,am avut un martor care a fost de fata cand i-am dat acea suma..intrb:am vre-o sansa sa-mi recuperez aceasta suma in instanta?multumesc...
Cel mai recent răspuns: ContSters186014 , utilizator 15:28, 24 Septembrie 2013
Nu, nici una si nu neaparat ca nu aveti act, ci pt ca dreptul dvs s-a prescris.
Bombardati-o pe matusa cu rugaminti, telefoane, stres si ajungeti sa semnati un contract de imprumut sau sa va dea o declaratie ca va datoreaza bani. Sa se angajeze ca ii inapoiaza intr-un an, apoi va puteti indrepta impotriva ei .
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator
multumesc pt raspuns..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani dory58 dory58 Am dat niste bani imprumut in urma cu 7 ani . Mai am sanse sa ii recuperez? Persoana la care i-am dat nu lucreaza, nu are nici un venit. (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)
Cum sa recuperez banii dati cu imprumut? popob popob buna ziua! sora mamei mele obisnuieste sa-si imprumute nepotii cu bani, fara acte dar cu martori. inca din 2006 i-a dat 1.000dolari unui nepot care tot amana ... (vezi toată discuția)