avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani

Am dat niste bani imprumut in urma cu 7 ani . Mai am sanse sa ii recuperez? Persoana la care i-am dat nu lucreaza, nu are nici un venit.
Cel mai recent răspuns: dory58 , utilizator 10:44, 16 Martie 2016
Creantele se prescriu in 3 ani. Daca nu ati facut nimic pana acum sa intrerupeti prescriptia, eu spun ca s-au prescris.

Data viitoare, imprumutati semnand un contract, puneti un martor, doi...

Toate cele bune!
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic
Persoana respectiva mi-a dat o hartie de mana ca imi datoreaza banii, am dat o in judecata, ar fi trebuit sa imi restituie banii, dar nu are nici un venit si nici bunuri materiale. mai pot face ceva?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie de 1500$ neincasata Getz Getz Nu stiu daca ma adresez in topicul in care trebuie insa am nevoie de niste informatii. In 1995 am imprumutat unei rude 1500$, s-au intcmit procese verbale de ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera o suma mare de bani fara sa fi semnat vreun act doveditor ! laurentiusan laurentiusan Am imprumutat o suma mare de bani unui asa zis ¨prieten¨,fara a semna vreun act,macar de mana cum se zice!!! Gresala mea...,ce sanse sunt sa-mi recuperez ... (vezi toată discuția)
Datorie de recuperat maia@yahoo.com maia@yahoo.com in anul 2002 am dat cu imprumut niste bani. Am facut la notar hartie in care mentionam ca o sa mi-i se restituie banii in 3 luni de zile.Respectivul nu mi-a ... (vezi toată discuția)