avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe cu TVA la notar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe cu TVA la notar?

Am o neclaritate privitor la taxa ce urmeaza sa o platim la notar. Avem 2 optiuni sa facem actele in citeva zile sau in luna octombrie dar pretul va diferi, din cauza ca firma de notariat s-a extins si va percepe taxe mai mari ( include TVA care inteleg ca firmele cu cifra mai mare de afaceri il platesc). As vrea sa stiu daca poate fi adevarat ca trebuie sa imi afecteze pretul discutat, sau daca este asa cu cit poate fi mai mult ( in procente) daca se poate estima! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liana1963 , utilizator 12:40, 25 Septembrie 2013
probabil incepand cu luna octombrie biroul notarial va plati tva. Atunci taxele comunicate pana acum care nu includ tva ul erau mai mici. La aceste taxe adaugati 24% tva si vedeti ce ca da....
Multumesc pt raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa - ce taxe am de platit? catalin101 catalin101 Buna ziua am si eu 2 intrebari : 1) in cazul unei intabulari a casei in vederea vanzari trebuie sa platesc un procent din valoarea estimata a casei ? As vrea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Alexandra1421 Alexandra1421 Buna ziua , in incheierea unei succesiuni notarul a transmis plata ce trebuie efectuata. Va rog sa imi spuneti ce se poate face daca onorariul cerut ni se pare ... (vezi toată discuția)