Ce riscuri civile sau penale pot interveni in situatia in care se folosesc bunuri comune, dobandite in timpul casatoriei, numai de catre una dintre parti, pana in momentul in care a intervenit divortul si dupa divort! Multumesc
Suntem div din oct 2012 si avem pe rol partajul. Insa fosta .... mi-a fac plangere pentru ca i-as fi furat o cantitate destul de mare de bijuterii de ag, bineanteles nefondata si fara probe intrucat noi pe parcursul casatoriei nu am cumparat aceasta cantitate, mai mult nici nu ii placea acest metal ci numai au alb.....
Nu este nici un risc. Daca exista o plangere, trebuie dovedita.
In rest sunt copilarii de oameni maturi, avand in vedere ca sunteti in divort. Daca acum sunt asemenea probleme, la partaj (daca v-a fi) o sa curga cu plangeri!:((
@ zamatei. Provocati ilaritate. Inteleg sa impartiti locuinta si bunuri imobile de valoare dar nu si imbracaminte/incaltamainte proprie,pafumuri ,farduri...
Partaj
Sherley
Am o casa construită cu fostul Sot CIT timp am fost căsătoriți . Sintem divorțați de 2 ani dar nu am facut Partajul . Autorizația de construire este pe ... (vezi toată discuția)