avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bilete CFR pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bilete CFR pensionari

buna ziua,
va rog sa ma lamuriti daca noi, pensionarii, mai primim biletele CFR cu reducere, pentru semestrul ll 2013 ?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:02, 25 Septembrie 2013
Nu.
Cele 6 taloane se distribuie de regula odata cu pensia pe luna decembrie,pentru anul viitor.

am primit deja 3 taloane pentru primul semestru din 2013 ;
eu am intrebat de diferenta de celelalte 3 taloane aferente semestrului ll din 2013
multumesc!
Vorbiti de taloane ? Sau de permise ?

Pentru taloane,v-am dat raspus:
S-au distribuit 6 taloane(3 drumuri dus-intors)pentru 2013.
Distribuirea pentru acest an s-a facut cu intarziere,cred ca in luna februarie 2013,in loc de decembrie 2012.
Altele nu se mai dau.
Daca vorbiti de permise este aceeasi situatie.
S-au dat dat cate 6 foi(3 drumuri dus-intors).
Altele nu se mai dau pentru 2013.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratuitate cfr pt. pensionari drov drov Buna ziua, Sotul meu este pensionar cu pensie anticipata partial,beneficiar al Legii 118 si incadrat in gradul II de handicap.Primeste bilete de tren ... (vezi toată discuția)
Tichete de calatorie PMIMI PMIMI Observam ca nimeni nu intreaba unde sunt tichetele noastre de calatorie pentru anul 2013. Daca aveam nevoie de bilete de tren pentru o statiune de tratament in ... (vezi toată discuția)
Cupoane de transport cfr pentru pensionari slujitoru slujitoru Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)