avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare fond CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare fond CAR

Am achitat un imprumut de la CAR mai devreme (termenul initial era de 24 luni iar eu am achitat in 10 luni) iar acum as vrea sa-mi recuperez fondul social constituit. Mi s-a spus ca nu poate fi restituit mai devreme de 1 an pt ca este prevazut in contract.Initial am zis ca asa este, apoi cand am ajuns acasa si am citit contractul de credit am observat ca nu este prevazut nimic in acest sens. Cand am revenit la CAR mi s-a spus ca nu este specificat in contractul de credit ci intr-o anexa la statutul de membru pe care eu nu am primit-o cand am luat creditul. Am intrebat de ce nu o am si mi s-a parut chiar foarte dubios raspunsul si anume ca eu nu trebuie sa o am si sa zic mersi ca nu-mi percep comision de rambursare anticipata. Ce as putea sa fac in cazul asta?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2013
monagab1, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitate imprumut si dobanda car leus leus Va rog o parere in legatura cu urmatoarea speta.aspura careia am o mare nedumerire. La CAR-rile tip Asociatii CAR al pensionarilor exista urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse de recuperare comision administrare bcr? maraz maraz Din 2009 am luat un credit de nevoi pers.in valoare de 20500 lei.Este normal si legal sa platesc lunar comision de administrare de 71,58 lei?Am o rata fixa de ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)