avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces pentru paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces pentru paternitate

buna ziua.am un copil de peste 1 an provenit dintr-o relatie nu tocmai serioasa cu un barbat.el acum nu recunoaste copilul si suntem in proces.prima data nu s-a prezentat pentru ca a depus o cerere ca nu are avocat.a doua oara s-a prezentat cu avocatul si nu recunoaste ca am intretinut relatii sexuale si ca o sa vrea sa se faca adn-ul.intrebarea mea este:este normal sa se amane atat,am inceput sa am dubii in privinta capacitatii avocatului meu.am omis sa mentionez ca s-a efectuat de comun acord inainte de inceperea procesului testul serologic si rezultatul a fost pozitiv.el in momentul de fata e casatorit,relatia noastra consumandu-se inainte cu 1 an jumate inainte de casatorie.incredere in avocatul meu am dar am auzit tot felul de zvonuri...unul era ca se pot falsifica si teste adn...nu stiu ce sa mai cred...
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2009
florian_alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: florian_alexandru , utilizator 10:33, 25 Martie 2009
multumesc pentru raspunsuri.o parte din ele le cunosteam deja.nu cred ca avocatul meu nu-si stapaneste cum trebuie meseria,mai degraba cred ca e o problema de comunicare(plus ca avocatii sunt mereu grabiti:)).parerea mea este ca el(paratul)nu cere cat mai repede testul adn pentru ca el va trebui sa il platesca si asteapta ca eu sa-mi pierd rabdarea si sa cer eu efectuarea testului.dar astea sunt doar supozitii...mai degraba nu poate accepta ideea ca are un copil(despre care crede ca i-a compplicat viata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)
Dovedirea paternitatii ginutzajoco ginutzajoco buna seara , am si eu o intrebare, daca tatal nu vrea sa recunoasca copilul, eu pot sa il dau in judecata pt stabilirea paternitatii, insa cheltuielile le voi ... (vezi toată discuția)
E posibil sa nu iasă un test de paternitate bine dacă beau apa sau mănânc înainte? Raluca72 Raluca72 Bună seara. Sunt într-un proces de stabilire a paternității cu tatăl meu și judecătorul a cerut testul de paternitate prin saliva la IML. Am sunat la ... (vezi toată discuția)