Am cumparat o casa cu teren aferent. In momentul cumpararii pe terenul aferent casei se aflau construite doua garaje. Persoana care construise garajele avusese o intelegere cu propietarul sa le mai utilizeze pana in momentul vanzarii catre mine. Pana in momentul perfectarii vanzarii catre mine posesorul garajelor a scos o hartie prin care a devenit propietar pe garaje si teren prin uzucapiune. Actul meui de propietate specifica clar dreptul meu si pe acea portiune de teren. Ce pot sa fac pentru a putea folosi tot terenul aflat teoretic in propietatea mea? Presupun ca persoana cu garajele a facut pe undeva si un pic de uz de fals si/sau marturie mincinoasa.
Cred că ar trebui să consultaţi urgent un avocat. Problema este departe de a fi simplă.
Să înţeleg că fostul proprietar v-a vândut mai puţin decât cele arătate în contract.
Uzucapiunea s-a desfăşuat, presupun, în cotradictoriu cu dânsul, nu în ultimul rând, nu văd de ce nu a fost înscris litigiul în CF. Exrasul de autentic era ,,curat,,?
Strict ca răspuns, poate cel mai util ar fi o rezoluţiune a contractului, eventual cu despăgubiri.
Uzucapiunea
ovidiu19
Buna ziua. Am cumparat o cladire cu teren aferent acesteia in suprafata de 332 m.p. de la un proprietar, cu contract de vanzare cumparare prin notariat. ... (vezi toată discuția)