avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune la decesul unui parinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune la decesul unui parinte

Buna ziua!
Va rog frumos, sa ma lamuriti intr-o privinta: noi suntem doua surori, tatal nostru a decedat dar, nu are vreo proprietate sau vreo masina pe numele lui, nici cont sau credit la vreo unitate bancara, nici loc de veci - nimic. Noi fiicele mostenitoare mai trebuie sa mergem la notariat sa facem succesiune, daca nu exista obiectul succesiunii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gratziela_penciu , utilizator 12:22, 25 Septembrie 2013
Buna ziua,
Puteti face cel mult un certificat de calitate de mostenitor, in termenul expres de acceptare a succesiunii, sa fiti acoperite in cazul in care se va ivi vreodata vreo problema care sa va puna in situatia de a demostra calitatea de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie DANUT&CERASELA DANUT&CERASELA Buna ziua. Am o problema familiara:sotia mea a dobindit prin legea 10 doua terenuri mostenire din partea tatalui decedat ,mentionez ca nu s-a facut masa ... (vezi toată discuția)
Succesiune LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in urma.Atunci s-a facut succesiune. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune anca.medrega anca.medrega Buna ziua, Tatal meu a murit in martie 2009, in acel moment era divortat de mama si in urma casatoriei suntem doua surori. Alti copii nu mai are. La ... (vezi toată discuția)