avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatie intocmire procedura operationala privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatie intocmire procedura operationala privind emiterea adeverintelor de atestare a calitatii de salariat

Buna ziua,

Sunt consilier incepator pe partea de resurse umane in cadrul unei institutii publice si trebuie sa intocmesc procedura operationala privind emiterea adeverintelor de atestare a calitatii de salariat pentru personalul contractual din cadrul institutiei. Apelez la d-voastra cu rugamintea de a ma ajuta cu documentele de referinta/legislatie/norme..etc.. la care sa fac referinta in intocmirea procedurii operationale.

In asteptarea unui raspuns,

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ACManuela86 , utilizator 16:26, 25 Septembrie 2013
Am inteles.
Va multumesc frumos pt raspunsuri.
Puteti sa lasati o adresa de mail si am sa ma trimit un astfel de model de proceduri in cursul zilei de azi.
Adresa mea este : acmanuela86@yahoo.com
Va multumesc frumos.
O zi placuta in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului emiliapana emiliapana Buna ziua, Mi s-a comunicat telefonic ca postul meu va fi restructurat si mi s-a dat oferit, iarasi verbal, alternativa unui alt post in companie, dar pe un ... (vezi toată discuția)
Obligatia angajatorului de a elibera adeverinta de venit ptr. angajat mihaibrasov66 mihaibrasov66 - EXISTA SITUATII IN CARE ANGAJATORUL NU ESTE OBLIGAT SA ELIBEREZE ADEVERINTA DE VENIT IN VEDEREA OBSTINERII UNUI CREDIT BANCAR UNUI ANGAJAT I ? - IN CE ACT ... (vezi toată discuția)
Intocmire acte gluten gluten Pe acte oficiale emise de unitate se mentioneaza si cine a intocmit actul? Serviciu RUNOS,pana azi emitea decizii( cu semnatura directorului) ,adeverinte ( ... (vezi toată discuția)