avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional CIM - modificare itarziata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional CIM - modificare itarziata

Buna ziua.

Ajutati-ma cu un raspuns ptr urmatoarea problema: o persoana a lucrat cu CIM part-time pan din ianuarie pana in iunie 2008, cand a fost anuntata ca va trece la full-time ( implicit cu salariul afaerent full-time). Persoana respectiva nu a semnat la momentul respectiv niciun act aditional, insa a platit contributiile aferente unui salariu de full time. Abia in luna martie 2009, s-a observat ca actul respectiv nu a fost inrgistrat niciodata la ITM. Se poate proceda in vre-un fel pentru a rectifica aceasta greseala?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:43, 24 Martie 2009
Faceti un act aditional la CIM cu data de azi si cu valabilitate din iunie 2008 si il duceti la ITM pentru inregistrare. daca aveti noroc si gasiti intelegere scapati fara sanctiune din partea ITM. Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune pentru contracte de munca full time concomitente georgettailie georgettailie Buna ziua, Am fost angajata la o firma care mi-a inchis cartea de munca cu 2 saptamani mai tarziu decat trebuia, fapt care a facut sa am 2 contracte de munca ... (vezi toată discuția)
Decizie loredanaelena loredanaelena buna seara daca un salariat este inlocuit dintr-o functie de conducere(exp director economic)mai trebuie sa ii fac o decizie precum ca acum ocupa veche ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj Alina Ciurlea Alina Ciurlea Buna ziua,sunt angajata la o companie unde sunt doua firme.Am contract individual de munca pe ambele firme cu o norma de 4ore/zi,20 ore/saptamana pe fiecare ... (vezi toată discuția)