avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare noul cod penal

Buna seara! am o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: ati putea sa imi spuneti cand intra in vigoare noul cod penal, daca exista modificari in legatura cu durata pedepselor ( eu sunt condamnat la un an si 15 zile pentru infractiune la regimul circulatiei<refuz probe biologice>, sunt acum in carantina la penitenciar), sau daca exista posibilitatea sa se aprobe legea gratierii? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Radhika , utilizator 22:07, 26 Septembrie 2013
Noul Cod Penal va intra in vigoare la data de 01.02.2014. Daca procesul a ajuns la final nu cred ca va mai afecteaza schimbarea codului. Oricum pedeapsa din viitorul cod pentru refuz e inchisoare de la 1 la 5 ani.
Multumesc mult!
din curiozitate...aveti acces la internet in puscarie?
Domnule catalin va rog sa ma lamuriti un
Pe mine ...,gratierea a a juns la final? Intra in vigoare inaintea noului cod penal ? Va rog sami spuneti cand intra in vigoare daca stiti...,Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal cosminaa cosminaa Ce se mai aude de legea gratierilor? odata cu intrarea in vigoare a noului cod penal se fac si gratieri sau aminstii? sau macar se redozeaza si pedepsele care ... (vezi toată discuția)
Redozari si decrete 2011 alexandrarusu alexandrarusu as vrea sa stiu si eu despre ce este vorba cu aceste noi decrrete de redozari sh gratieri care se dau din 1 octombrie 2011 si despre noul cod penal si daca ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal si de procedura penala fata_scumpy fata_scumpy Stie cineva de cand intra in vigoare noul cod penal si de procedura penala? (vezi toată discuția)