avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare de teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare de teren

buna ziua .doresc o indrumare .cum as putea proceda legal referitor la o tranzactie de pamant? si anume mama se afla in jud. giurgiu iar pamantul de vanzare este intr-un sat din constanta mentionez ca mama nu se poate deplasa exista vreo modalitate legala? exceptand calea legala cu procura? vreo semnatura electronica? ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 14:44, 26 Septembrie 2013
numai prin procura notariala sau prin avocat in baza unui contract de asistenta juridica
va multumesc frumos pentru raspuns
Exceptia ..nu exista... va trebuie procura notariala sau gasiti un notar aproape de mama dvs caci la vanzare sunt competenti toti notarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare caddya89 caddya89 Va rog sa imi dati cateva sugestii in legatura cu urmatoarele: Este vorba despre un imobil construit de bunicul meu in Ardeal in 1920. Copii bunicului au ... (vezi toată discuția)
Tranzacție partaj Ssarmiss Ssarmiss Ziua bună! O familie a divorțat și urmează să introducă acțiunea de partaj, o tranzacție și o cerere de ajutor public ... (vezi toată discuția)
Carte funciara de la distanta stelutanicoleta stelutanicoleta Buna ziua! tatal meu detine un teren extravilan in judetul Constanta. Ar vrea sa il vanda dar nu are cadastru si carte funciara. Este foarte batran si nu se ... (vezi toată discuția)