avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carte funciara de la distanta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carte funciara de la distanta

Buna ziua! tatal meu detine un teren extravilan in judetul Constanta. Ar vrea sa il vanda dar nu are cadastru si carte funciara. Este foarte batran si nu se poata deplasa din judetul Buzau pana in Constanta pentru a se ocupa deacte si nici eu nu pot merge acolo. Exista vreo modalitate de a face cadastru si carte funciara de la distanta?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 08:10, 28 Iunie 2018
exista procura notariala. trebuie sa fie reprezentat de o persoana
Autorizatul are nevoie doar de 3 semnaturi pe 3 declaratii, de actele de proprietate legalizate la notar, si o copie dupa buletin. Puteti trimite aceste acte prin posta unui topograf sa va intocmeasca documentatia, si desigur conform legii cineva trebuie sa ii arate limitele terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va ... Prodan Prodan Bună ziua, am constatat ca un teren care în trecut figura va extravilan, în prezent, este trecut ca intravilan. Deoarece vreau sa vând acest teren unde ar ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intabulat eder eder Buna ziua ! Am mostenit un teren si am efectuat cadastrul si intabularea cu scopul de a-l vinde, insa acum as dori sa vand doar jumatate din el. Mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Intabulare, carte funciara, cadastru teren agricol Cristianmntn Cristianmntn Buna ziua, As dori sa aflu daca pentru un teren agricol aflat in judetul Buzau se poate face intabularea si in alte judete decat cel mentionat, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)