avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara- modalitate plata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara- modalitate plata

Buna ziua,

Va rog, sa-mi spuneti daca, dupa hotarare judecatoreasca pentru poprire pensie alimentara in care s-a mentionat ca trebuie sa vina prin mandat postal(la timpul acela avocata mea a considerat ca judecatorul nu va fi de acord sa vina pe card), pot schimba sa vina pe card bancar, fara a mai trebuii sa mai trecem prin alt proces? Mentionez, ca suntem de acord, verbal, ambele parti implicate. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 14:09, 26 Septembrie 2013
Daca poprirea se efectueaza la firma care plateste veniturile, firma cere o declaratie din partea partii care primeste pensia de intretinere in legatura cu ibanul contului in care doreste sa i se plateasca datoria.
Daca plata se face personal banuiesc ca procesul ar trebui sa fie cumva similar. Nu cred ca e obligatorie, dar mai bine sa existe aceasta declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere - major - metoda plata denissapili99 denissapili99 Buna ziua. Acum un an mama a avut un proces cu tatal meu pentru majorarea pensiei de intretinere, iar anul acesta am devenit majora, insa am facut dovada cum ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara achitata partial merda merda Se poate face plangere penala impotriva celui care achita doar o parte din pensia alimentara, dupa cum ii convine? E adevarat, achita lunar, dar cumuland ... (vezi toată discuția)