avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna ziua. As avea o intrebare privind concediu de maternitate: sunt doctor, am o intreprindere individuala si sunt insarcinata; unde trebuie sa ma interesez cine imi plateste zilele de concediu de maternitate tinand cont ca sunt asigurata? In ce lege trebuie sa caut?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:38, 26 Septembrie 2013
Veti intocmi un dosar si il veti depune la Casa de sanatate. De acolo vi se vor vira in cont banii cuveniti.
Conf OUG 158/2005 si Ordin MS 60/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical beta88 beta88 Buna ziua am o nelamurire in legatura cu concediul medical.In Regulamentul Intern al companiei este stipulat ca trebuie sa prezint in maxim 24 ore concediul ... (vezi toată discuția)
Concedierea in medical cristinadirector cristinadirector Avem o angajata care nu s-a mai prezentat la birou de 3 saptamani. Dansa a adus 4 concedii medicale (separate), si sustine ca este insarcinata . Nu a anuntat ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu medical suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua ...in cazul in care un salariat are medical din 01.05.2015 pana in 22.05.2015 si doreste sa se intoarca la serviciu in data de20.05.2015(mai devreme ... (vezi toată discuția)