avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recursul in interesul legii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recursul in interesul legii

Ma intereseaza care sunt pasii pentru a putea face recurs in interesul legii.
Stiu doar ca aceasta cerere se depune la ICCJ si atat.
Va multumesc anticipat !=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 21:45, 26 Septembrie 2013
imi amintesc ca petentii recursului in interesul legii sunt circumstantiati de lege iar justitiabilii nu intra in categorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie de neconstitutionalitate art 483 fara recurs litigii munca aidu aidu Ma deranjeaza f tare ca nu pot sa atac apelul cu recurs la ICCJ in litigiu de munca. Motivul este ca e probabil ca in orasele resedinta de judet, unde CA e ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta, etape de urmat, cai de atac john99 john99 Buna ziua, Am citit cateva din discutiile de pe asest forum, dar pentru a fi sigur va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu. Am un ... (vezi toată discuția)
Cum aflu temeiurile de banuiala legitima invocate pt stramutare? aidu aidu Ma intereseaza motivele invocate de petentii ale caror cereri de stramutare au fost admise de ICCJ, de la o anumita instanta. Hotararile insele sunt ... (vezi toată discuția)