avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum aflu temeiurile de banuiala legitima invocate pt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum aflu temeiurile de banuiala legitima invocate pt stramutare?

Ma intereseaza motivele invocate de petentii ale caror cereri de stramutare au fost admise de ICCJ, de la o anumita instanta.

Hotararile insele sunt lacunare, si nu se mentioneaza niciuna dintre sustinerile partilor, incat nu pot afla din studiul hotararilor.

Pe de alta parte, actele de sesizare a instantei nu sunt documente publice?! Doar in masura anonimizarii?!

Totusi, temeiurile de banuiala legitima evident ca sunt chestiuni de interes public.

Cum pot, asadar, sa aflu de la ICCJ care au fost temeiurile invocate cu succes pt stramutarea de la o anumita instanta?

Evident, justific interesul prin aceea ca si eu vreau sa solicit stramutarea de la acea instanta.
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 18:21, 27 Februarie 2017
Chiar daca ati intra in posesia unor astfel de cereri, desi ma indoiesc de acest lucru, fiecare cerere trebuie sa aiba propriile motive.
Nu puteti solicita stramutarea unei cereri proprii in baza motivelor unei alte cereri care nu are legatura cu dosarul dvs.
Pai... pe de 1 parte, pot sa aflu ce motive au fost considerate temeinice in trecut de catre ICCJ... si eventual sa le invoc si eu :) Daca se aplica la aceeasi instanta!
Sau macar sa le invoc sub aspect de practica judiciara!

Dar intrebarea este cum intru in posesia informatiilor?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutarea procesului in alta localitate andoiana andoiana buna ziua, ma aflu intr-un litigiu de munca cu o unitate de stat ,unitate care este subordonata CJ; exista mai mute procese pe rol cu acceisi speta ... (vezi toată discuția)
Stramutare iris9 iris9 intr-o cerere de stramutare dosar,pentru banuiala legitima, pot invoca motivul ca instantele anterioare(fond,apel) nu au tinut cont in emiterea hotararilor, ... (vezi toată discuția)
Stramutare Antdy Antdy ªtiţi cumva care sunt cauzele pentru care se obţine strămutarea? Dacă se poate să îmi daţi si ceva decizii sau vreo părere doctrinară, căci în ... (vezi toată discuția)