Buna ziua,
Pot infiinta un SRL-D fara a beneficia de finantare si fara a angaja personal cel putin in primele luni de functionare? De asemenea, pot face import-export din UE printr-un SRL-D? Ce obligatii fiscale am ca si SRL-D?
Multumesc
Da , puteti infiinta un SRL-D fara a beneficia de finantare, caz in care nu aveti obligatia de a angaja personal. SRL-D are aceleasi drepturi ca un SRL, deci puteti desfasura activitati de import export cu conditia ca activitatile respective sa fie in cuprinse cele 5 clase CAEN de la infiintare. Aveti aceleasi obligatii fiscale ca un SRL obisnuit, cu mici exceptii legate de facilitatile pe salarizare (nu e cazul pt dvs.)
Export
CMan
Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra!
Sunt un agricultor si am luat legatura cu o firma germana care doreste sa achizitioneze floarea ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.