avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Asigurare de viata si incendiu pe apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Asigurare de viata si incendiu pe apartament

Buna! Sunt in proces de divort cu sotul. Avem apartament cumparat in rate. Mai sunt 5 ani de platit. Conform contractului, sotul si-a facut asigurare de viata si de incendiu. Daca dupa divort, el trece apartamenul pe numele meu, cine va plati asigurarea de viata a lui in continuare? Si cea de incendiu? Daca va trebui sa-mi fac eu asigurare de viata, ce se intampla cu banii achitati pana acum la acea asigurare de viata a lui? Si cu banii din asigurarea de incendiu achitati pana acum? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: emily1975 , utilizator 09:44, 27 Septembrie 2013
Apartamentul este luat cu credit bancar si platiti ratele la banca, iar debitorul principal este sotul, iar dvs. co-debitor/garant? Asigurarile facute de sot sunt o cerinta a contractului de credit imobiliar? Banca are ipoteca pe apartament?
Sotul este proprietar iar eu coproprietar. Banca de la care am facut imprumutul a impus aceste asigurari. Da, banca are ipoteca pe apartament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar rambursabil sau nu Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Sotia a facut un imprumut la banca pentru nevoi personale. Atasat contractului de creditare exista si o asigurare de viata la care s-a platit lunar 30 de lei. ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)
Sunt coproprietar al unui imobil grevat de sarcini - cum sã mã apãr? mariuca70 mariuca70 Am fost căsătorită 14 ani de zile. Divorţul a fost în 2007, dar, nu am făcut partajul bunurilor comune(mobile - alte bunuri+un autoturism cu care fostul ... (vezi toată discuția)