avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare - zvon despre posibilitate pensionare rapida
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare - zvon despre posibilitate pensionare rapida

aud din mai multe zvonuri ca s-ar putea da un decret,lege etc...pentru o pensionare rapida cu "dedicatie"...daca est pe faza poti iesii si tu daca indeplinesti conditiile...practic mi-e greu sa cred ca se va intampla acest lucru im actualele conditii economice dar poti sa stii...voi ati auzit ceva legat de acest lucru?
Cel mai recent răspuns: olga-mayday , utilizator 22:06, 8 Octombrie 2013
Sincer nu am auzit de asa ceva, oricum ar fi urrmarit in Monitorul Oficial.
Am auzit si eu ceva de genul ca ar fi o OUG sau OM sau HUG cum ca daca insumati anii de vechime cu varsa celui ce doreste a se pensiona dau rezultatul 85 sau asa ceva, atunci te poti pensiona, insa nu stiu exact ce este dintre cele de mai sus, nici ce numar este, daca exista. Am mai auzit ca toata treaba mai este valabila doar luna asta...din surse diferite... Poate, totusi, cineva abilitat sa ne raspunda cat adevar este in cea stim noi legat de acest subiect?
www.avocatnet.ro/content/for...

se pare ca e doar un zvon! mai sunt post-uri ca acesta prin forum, acum am descoperit mergand in urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare dupa 30 de ani de munca legala rl_lucian rl_lucian Buna ziua, Am auzit din surse neoficiale ca se doreste introducerea (de catre institutiile abiliatate) a unui proiect de lege care va permite pensionarea ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru cei cu contracte intrerupte de mai multe ori/ somaj s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Va solicit ajutorul intr-o situatie..... Dna F. este nascuta in 1960. Din 1980 pana in 1995 a lucrat cu contract pe perioada nedeterminata. ... (vezi toată discuția)
Firma declarata inactiva fara sa ni se comunice otiliaion otiliaion Buna ziua, Am descoperit ieri, printr-un client fidel, care a verificat starea firmei la ANAF inainte sa faca o plata, ca firma noastra figureaza ca ... (vezi toată discuția)