avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare dupa 30 de ani de munca legala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare dupa 30 de ani de munca legala

Buna ziua,

Am auzit din surse neoficiale ca se doreste introducerea (de catre institutiile abiliatate) a unui proiect de lege care va permite pensionarea inainte de atingerea varstei legale, fara ca pensia primita sa fie diminuata, in conditiile in care persoana in cauza are minimum 30 de ani munciti legal.

Orice informatii legate de acest subiect vor fi de ajutor.

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
rl_lucian, utilizator
Cel mai recent răspuns: M. Gradinaru , utilizator 21:25, 13 Octombrie 2013
1. Nu stiu de unde ati auzit asa ceva, eu nu am auzit.

2. Zvonuri, zvonuri...
tudorvaleriu a scris:

2. Zvonuri, zvonuri...

Buna seara.
Zvonul a fost lansat in urma cu circa o saptamana la o televiziune.
Nu pot sa cred ca in conditiile actuale se poate aproba si pune in aplicare asa ceva.
Toate bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare - zvon despre posibilitate pensionare rapida sandu.53 sandu.53 aud din mai multe zvonuri ca s-ar putea da un decret,lege etc...pentru o pensionare rapida cu \\"dedicatie\\"...daca est pe faza poti iesii si tu daca ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata a persoanelor nevazatoare nickg nickg Buna Ziua! Ma numesc Mihaela,sunt nevazatoare si am o mare dilema legata de iesirea la pensie.Sunt nascuta pe 11.12 1959,am 30 de ani vechime,si ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata si pensie anticipata partiala brezel brezel buna ziua va rog sa-mi spuneti daca de la anul se suspenda pensia anticipata sau pensia anticipata partial ? am auzit si eu ceva zvonuri . va multumesc. (vezi toată discuția)