Buna Ziua! Ma numesc Mihaela,sunt nevazatoare si am o mare dilema legata de iesirea la pensie.Sunt nascuta pe 11.12 1959,am 30 de ani vechime,si am lucrat inca de la inceput ca balneo-fizioterapeut -masaj. In ultimile saptamani au aparut diverse zvonuri legate de pensionarea nevazatorilor .Astfel s-a auzit cum ca cei care isi depun cererea de pensionare pana la 1 octombrie vor avea un avantaj la calcularea pensiei fata de cei care vor iesi la pensie in urmatorii ani.Spunti-mi si mie daca este ceva adevarat in asta sau daca ati auzit ceva legat de aceasta problema.Sau daca se va modifica intr-un fel legea pensionarii nevazatorilor. Va multumesc !
In acest sens ati putea lua legatura cu Asociatia Nevazatorilor din Romania-Filiala de care apartineti dvs. Cei de acolo vor fi in masura sa va raspunda la intrebare.
te rog daca ai aflat ceva ,lasa un raspuns eu stiu ca nu sa schimbat nimic sunt doar propuneri dar poti face certificatul si in caz de ceva dureaza mai putin . Am auzit ca in multe judete s-au panicat si au esit la pensie .
Nu s-a modificat nicio dispozitie legala privitoare la pensionarea nevazatorilor.
Nici macar zvonuri nu sunt iar viitoarea lege a pensiilor este in faza de proiect.
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensionarea
PETRI ELISABETA
Buna ziua,
Ma numesc Elisabeta,sunt intr-o situatie destul de disperata si m-ar interesa orice forma de pensionare la care as putea apela cat mai curand ... (vezi toată discuția)
Pensionare...
valy 84
tatal meu a implinit 58 de ani in august 28 anul curent, are o vechime in munca de 43 ani, poate depune dosarul de pensionare, daca nu cand ar putea sa o faca. (vezi toată discuția)