avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care este incadrarea juridica a faptei:
Discuție deschisă în Executare silită

Care este incadrarea juridica a faptei:

in cazul unei executari silite, daca debitorul participa la licitatie prin terti?
(si cumpara imobilul persoana interpusa)
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:41, 27 Septembrie 2013
este cauza de nulitate, nu stiu ce incadrare asteptati, nu este o infractiune.
Jocandi Causa a scris:

este cauza de nulitate

in ce termen, de la descoperirea faptelor, se poate sesiza si unde?
Precizez ca sunt interesata indirect

(X are datorii fata de mine si fata de alte persoane si banci & refuza sa le achite, :tease:
dar, fiind executate silit proprietatile
- care apartin SC al caror administrator este X - :hm:
le cumpara X pe numele Y=prietena si fina parintilor :whistle: )

Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2013
aiai, utilizator
Fiind o cauza de nulitate absoluta, oricand, printr-o actiune in constatarea nulitatii actului de adjudecare. dar... trebuie sa dovediti ca debitorul e cel ce a cumparat de fapt, pe numele altcuiva, ca il foloseste tot el... etc
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Riscuri - cumparare apartament pe care actualul proprietar l-a achizitionat in urma unei executari silite aab aab Buna ziua, De mai mult timp caut sa cumpar un apartament de 2 camere. Am gasit apartamentul care corespunde preferintelor mele (zona, etaj, etc) dar actualul ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)